Τελευταία άρθρα

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

23.11.2021. / Ιατρικά

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Π.Φ.Υ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Π.Φ.Υ - 1. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ 2. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ 3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

23.11.2021. / Ιατρικά

Η εφημερίδα του συλλόγου

Η φιλοσοφία του περιοδικού

«Ο Σκεπτόμενος Ιατρός» αποτελεί το επίσημο Περιοδικό του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας και εκδίδεται με τριμηνιαία συχνότητα. Πιο συγκεκριμένα τους μήνες Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο. Ο χαρακτήρας του περιοδικού θα είναι κυρίως Ενημερωτικός και Επιστημονικός. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δημοσιεύει και άρθρα φιλοσοφικού περιεχομένου, ειδήσεις και σχόλια. Όποιος επιθυμεί να δημοσιεύσει εργασίες, άρθρα σχόλια, ειδήσεις, ακόμη και παράπονα ή παραλείψεις, μπορεί να τα αποστείλει εγκαίρως – σε ψηφιοποιημένη μορφή αν είναι δυνατόν – στη συντακτική ομάδα στο email: .

«Ο Σκεπτόμενος Ιατρός» επιθυμεί τη συμμετοχή όλων. Σας καλεί να τον τιμήσετε με τα κείμενά σας και να τον αναδείξετε ως πρότυπο ενημέρωσης και αρθρογραφίας. Να τον θεωρήσετε σαν το δικό σας περιοδικό προσδίδοντας χρώμα στη δική σας φωνή. Επίσης, το περιοδικό μας χρειάζεται συνεργάτες και κατά τόπους ανταποκριτές, που θα μας μεταφέρουν τα νέα και δρώμενα στην ειδικότητά τους, στο χώρο τους και στην δουλειά τους. Γνωρίζετε, ότι οι γιατροί δεν είμαστε καθόλου ομοιογενή ομάδα. Αποτελούμαστε από πολλαπλές ειδικότητες, μας διέπουν διαφορετικές εργασιακές σχέσεις και στο Νομό μας εργαζόμαστε σε διαφορετικά μέρη. Θα ήταν ευχής έργον να ήμασταν ενήμεροι για όλα τα δρώμενα και να είχαμε άποψη. Η συντακτική ομάδα λοιπόν, είναι ανοικτή στον καθένα που επιθυμεί να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Αποτελεί λοιπόν, πρόκληση για τον καθένα να βοηθήσει και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθειά μας.

Το περιοδικό δεν εκδίδεται από «ειδικές εταιρίες» όπως συμβαίνει με τους περισσότερους Ιατρικούς Συλλόγους, αλλά από μια μικρή ομάδα γιατρών και ειδικών συνεργατών που καταβάλλουν υπερβάλλοντα ζήλο, καταθέτοντας τον ελεύθερό χρόνο τους – το πολυτιμότερο αγαθό κάθε ανθρώπου. Το γεγονός αυτό πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν και η προσπάθειά μας να εκτιμηθεί ανάλογα.

Για αυτό ελπίζουμε να είστε επιεικείς στην κρίση σας. Δεν είμαστε επαγγελματίες – τώρα μαθαίνουμε. Θέλουμε την κριτική σας, για να βελτιωθούμε και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Το περιοδικό διανέμεται στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας, Δωρεάν. Στο περιοδικό χρησιμοποιούμε χορηγούς. Όπως γνωρίζετε, ο ΙΣΠ είναι σχετικά μικρός σύλλογος, με έσοδα που εισπράττονται αποκλειστικά από τις ετήσιες συνδρομές. Θα ήταν λοιπόν, αδύνατη η έκδοση του περιοδικού, αν δε χρησιμοποιούσαμε τους χορηγούς. Φυσικά, η χρήση τους θα διέπεται από ηθικούς και δεοντολογικούς περιορισμούς και θα αποτραπεί η αλόγιστη και παράταιρη χρήση τους.

Η συντακτική Ομάδα

 

«Ο Σκεπτόμενος Ιατρός»
Τριμηνιαίο Περιοδικό του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας
Ιδιοκτησία: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Έτος κυκλοφορίας: 2009
Υπεύθυνοι σύνταξης: Στυλιανός Καλούδης
  Δημήτριος Κάλφας
Εκδότες: Στυλιανός Καλούδης
  Θωμάς Μουμτζιδέλλης
  Δημήτριος Κάλφας
Συντακτική ομάδα: Στυλιανός Καλούδης
  Δημήτριος Κάλφας
  Θεόδωρος Καρράς
  Θωμάς Μουμτζιδέλλης
  Μαρία Πάργα
Ειδικοί συνεργάτες: Τάσος Κλημεντίδης
  Λίντα Αναστασίου
DTP-Print: Σ. Βαγουρδής ΑΒΕΕ